marți, 8 ianuarie 2013

Tort Valentine's Day

Pentru Ziua Indragostitilor am facut doua torturi "Padurea Neagra" imbracate in glazura de ciocolata si decorate cu flori de lapte praf.

Ingrediente pentru blat:
  • 3 oua
  • 3 linguri de faina
  • 3 linguri de zahar
  • 3 linguri cacao
  • 1 lingurita praf de copt
Ingrediente pentru crema:
  • 500ml frisca
  • 1 cana zahar
  • cirese/visine din compot
Mod de preparare:
  1. Se pregateste un blat simplu de tort: se bat spuma albusurile, se adauga zaharul, galbenusurile, faina, cacao si praf de copt. 
  2. Se taie blatul si se insiropeaza cu sucul din compotul de visine.
  3. Se bate frisca si se amesteca cu zahar.
  4. Se scot samburii din fructe. Se aseaza jumatatile de cirese/visine pe blat si se acopera cu frisca.
  5. Se da la frigider cateva ore, sa se inmoaie tortul.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu